Programma van Samen Slim op Weg event gereed

Op dinsdag 31 oktober dan is het zover, dan gaan we bij het hybride event Samen Slim op weg in op tal van ontwikkelingen rond digitaal verkeersmanagement. Zo gaan we niet alleen in op digitaliseren in de praktijk, NL data governance en Europese ontwikkelingen, maar ook op de beschikbare datatoepassingen en NDW-tools.

Daarnaast behandelen we thema’s als goede data hebben en houden – hoe doe je dat, meerwaarde voor de weggebruiker en de omgeving, wat doet de markt met de verkeersdata en hoe zetten wegbeheerders de toepassingen in.

Tenslotte sluiten we af met een toekomstvisie en hoe we gezamenlijk impact kunnen maken met kwalitatieve verkeersdata en best practices kunnen inbrengen in Europa.

Je kunt het event zowel in de studio alsook thuis bijwonen, want we gaan het event live streamen. Wil je er ook bij zijn? Mail dan naar [email protected] of ga naar de streamlink om online te kijken.

Verwante Artikelen

Marktconsultatie inkoop in-car informatiediensten van start

Vanaf 13 mei start Rijkswaterstaat met een marktconsultatie ter voorbereiding op de strategische besluitvorming voor de inkoop van informatiediensten voor inzet door alle wegbeheerders in Nederland. De verschuiving van informatievoorziening van wegkant naar in-car-systemen, in gang gezet door het groeiende gebruik van navigatiesystemen en -diensten, vormt namelijk een belangrijke motivatie voor deze diensten.