Programma van Samen Slim op Weg event gereed

Op dinsdag 31 oktober dan is het zover, dan gaan we bij het hybride event Samen Slim op weg in op tal van ontwikkelingen rond digitaal verkeersmanagement. Zo gaan we niet alleen in op digitaliseren in de praktijk, NL data governance en Europese ontwikkelingen, maar ook op de beschikbare datatoepassingen en NDW-tools.

Daarnaast behandelen we thema’s als goede data hebben en houden – hoe doe je dat, meerwaarde voor de weggebruiker en de omgeving, wat doet de markt met de verkeersdata en hoe zetten wegbeheerders de toepassingen in.

Tenslotte sluiten we af met een toekomstvisie en hoe we gezamenlijk impact kunnen maken met kwalitatieve verkeersdata en best practices kunnen inbrengen in Europa.

Je kunt het event zowel in de studio alsook thuis bijwonen, want we gaan het event live streamen. Wil je er ook bij zijn? Mail dan naar talkingtraffic@rws.nl of ga naar de streamlink om online te kijken.

Verwante Artikelen

Gebruikerservaringen VM-IVRA informatiediensten uit Twente

Provincie Overijssel wil voortrekker zijn in digitaal verkeersmanagement en blijft investeren in digitale informatiediensten. Onder leiding van Royal HaskoningDHV zijn diverse projecten uitgevoerd in Twente om wegbeheerders ervaring te laten opdoen met de VM-IVRA intekentool en de meerwaarde van Digitale Informatie Berichten (DIB’s) aan te tonen. Daarnaast is de potentie van een structurele toepassing van digitale vooraankondigingen verkend.