NIEUWS

Nieuwsbericht

VM-IVRA toepassingen bij wegvervanging en -renovaties in Zuid-Holland

In Zuid-Holland werken het ministerie van IenW, Rijkswaterstaat, provincie Zuid-Holland, Metropoolregio Rotterdam Den Haag, gemeente Rotterdam, gemeente Den Haag, ProRail en het Havenbedrijf Rotterdam samen in Zuid-Holland Bereikbaar aan de bereikbaarheid van de regio. Een belangrijk onderdeel hierin is (digitaal) verkeersmanagement.

Lees verder »
Nieuwsbericht

VM-IVRA in de spotlights tijdens Intertraffic Amsterdam 2024

Intertraffic Amsterdam 2024 komt eraan! Van 16 tot en met 19 april is dit tweejaarlijkse evenement te bezoeken aan het Europaplein 24 in Amsterdam. VM-IVRA staat in de spotlights deze 26e editie die in teken staat van AI en mobiliteit, data-gedreven wegbeheer, slimme wegkantapparatuur, duurzame en interoperabele mobiliteitsoplossingen en geavanceerde communicatie- en datatechnologie.

Lees verder »
Event verslag

Inspiratiesessie over het verkeersveiliger maken van omleidingen

Bij wegwerkzaamheden worden vaak alternatieve routes geadviseerd voor alle verkeer dat normaal door het werkvak zou rijden. Maar wat gebeurt er als verkeersveiligheid ook wordt meegewogen? Dit complexe vraagstuk stond centraal tijdens een VM-IVRA bijeenkomst op 6 maart in Nieuwegein, waarbij een mix van wegbeheerders, aannemers, verkeersadviseurs, wetenschappers en serviceproviders samenkwam om te bespreken hoe dit beter kan.

Lees verder »

Contact VM-IVRA

Wil je ook kennis maken met de verschillende VM-IVRA toepassingen voor digitaal verkeersmanagement en deze inzetten in de regio? Of wil je vrijblijvend een gesprek met onze omgevingsmanager inplannen om te kijken welke diensten er voor jouw regio relevant zijn? Neem dan contact op via onderstaand formulier. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Contact VM-IVRA

Team VM-IVRA: van links naar rechts Rolf Krikke, Irma van ´t Hek, Ronnie Quaink, Marieke Bijl, Gerard Martens, Esther de Waard, Eline Loogman en Mark ten Brummelhuis

Contact
Sluit