NIEUWS

Nieuwsbericht

Inzet van vooraankondigingen groeit gestaag

Met digitale vooraankondigingen kunnen weggebruikers zowel voor als na hun reis informatie over geplande wegwerkzaamheden en evenementen op hun route krijgen. Het is dan ook fijn om te zien dat het gebruik van in-car vooraankondigingen dit voorjaar flink is toegenomen.

Lees verder »
Nieuwsbericht

Gebruikerservaringen VM-IVRA informatiediensten uit Twente

Provincie Overijssel wil voortrekker zijn in digitaal verkeersmanagement en blijft investeren in digitale informatiediensten. Onder leiding van Royal HaskoningDHV zijn diverse projecten uitgevoerd in Twente om wegbeheerders ervaring te laten opdoen met de VM-IVRA intekentool en de meerwaarde van Digitale Informatie Berichten (DIB’s) aan te tonen. Daarnaast is de potentie van een structurele toepassing van digitale vooraankondigingen verkend.

Lees verder »
Nieuwsbericht

Marktconsultatie inkoop in-car informatiediensten van start

Vanaf 13 mei start Rijkswaterstaat met een marktconsultatie ter voorbereiding op de strategische besluitvorming voor de inkoop van informatiediensten voor inzet door alle wegbeheerders in Nederland. De verschuiving van informatievoorziening van wegkant naar in-car-systemen, in gang gezet door het groeiende gebruik van navigatiesystemen en -diensten, vormt namelijk een belangrijke motivatie voor deze diensten.

Lees verder »
Nieuwsbericht

VM-IVRA toepassingen bij wegvervanging en -renovaties in Zuid-Holland

In Zuid-Holland werken het ministerie van IenW, Rijkswaterstaat, provincie Zuid-Holland, Metropoolregio Rotterdam Den Haag, gemeente Rotterdam, gemeente Den Haag, ProRail en het Havenbedrijf Rotterdam samen in Zuid-Holland Bereikbaar aan de bereikbaarheid van de regio. Een belangrijk onderdeel hierin is (digitaal) verkeersmanagement.

Lees verder »

Contact VM-IVRA

Wil je ook kennis maken met de verschillende VM-IVRA toepassingen voor digitaal verkeersmanagement en deze inzetten in de regio? Of wil je vrijblijvend een gesprek met onze omgevingsmanager inplannen om te kijken welke diensten er voor jouw regio relevant zijn? Neem dan contact op via onderstaand formulier. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Contact VM-IVRA

Team VM-IVRA: van links naar rechts Rolf Krikke, Irma van ´t Hek, Ronnie Quaink, Marieke Bijl, Gerard Martens, Esther de Waard, Eline Loogman en Mark ten Brummelhuis

Contact
Sluit