NIEUWS

Webinar

Op de koffie bij VM-IVRA: webinar over ervaringen uit de praktijk

Op donderdag 13 april van 09.00 – 09.30 staat het eerste ‘op de koffie bij VM-IVRA’ webinar van 2023 gepland. Deze keer staan ‘ervaringen uit de praktijk’ centraal. Tijdens het webinar gaan we in gesprek met sprekers vanuit Oost-Nederland over de voordelen van digitale regelscenario’s en de inzet van in-car informatiediensten.

Lees verder »
Nieuwsbericht

In-car waarschuwing bij naderen schoolzones

VM-IVRA heeft van 500 scholen in Nederland data over locaties, schooltijden en vakanties in kaart gebracht en deelt dit met serviceproviders Be-Mobile, Tripservice, Locatienet en de ANWB. Doel van de in-car dienst schoolzones is het verbeteren van de verkeersveiligheid rond scholen door weggebruikers in-car te attenderen op het naderen van een schoolzone en hen waar mogelijk ook om te leiden via andere wegen.

Lees verder »
E-Magazine

Nu te lezen: het VM-IVRA magazine!

Met veel interviews, mooie praktijkvoorbeelden en vooral enthousiaste geluiden uit het veld leest dit digitale magazine lekker weg. Het geeft een goed beeld van alles wat beproefd is binnen het project VM-IVRA en wat daaruit gekomen is. Zowel de geleerde lessen als vervolgopgaven leiden tot een aanpak voor 2023 en verder. Blijf op de hoogte en blader het magazine eens lekker door!

Lees verder »

Contact VM-IVRA

Wil je ook kennis maken met de verschillende VM-IVRA toepassingen voor digitaal verkeersmanagement en deze inzetten in de regio? Of wil je vrijblijvend een gesprek met onze omgevingsmanager inplannen om te kijken welke diensten er voor jouw regio relevant zijn? Neem dan contact op via onderstaand formulier. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Contact VM-IVRA

Team VM-IVRA: van links naar rechts Rolf Krikke, Irma van ´t Hek, Ronnie Quaink, Marieke Bijl, Gerard Martens, Esther de Waard, Eline Loogman en Mark ten Brummelhuis

Contact
Sluit