VM-IVRA in de spotlights tijdens Intertraffic Amsterdam 2024

Intertraffic Amsterdam 2024 komt eraan! Van 16 tot en met 19 april is dit tweejaarlijkse evenement te bezoeken aan het Europaplein in Amsterdam. VM-IVRA staat in de spotlights deze 26e editie die geheel in teken staat van AI en mobiliteit, data-gedreven wegbeheer, slimme wegkantapparatuur, duurzame en interoperabele mobiliteitsoplossingen en geavanceerde communicatie- en datatechnologie.

Zo komt VM-IVRA o.a. voorbij in het kennisprogramma van de beurs. In de sessie “Be warned! Three smart mobility applications that share data to improve road safety! op 16 april wordt VM-IVRA samen met C4Safety en SPS in de spotlight gezet. Drie projecten die focussen op samenwerking, user-experience, meer veiligheid en een hoop innovatie! Talking Traffic-programmamanager Folkert Bloembergen neemt je mee in het project. Meer informatie over de presentatie vind je hier. Ook zijn we vertegenwoordigd in de RTTI workshop “Public-private collaboration on the implementation of the revised RTTI delegated regulation: we all benefit” op 17 april. En in het kennisprogramma op de NL-dag op 19 april komen ook allerlei voorbeelden van digitaal verkeersmanagement voorbij.

VM-IVRA maakt ook onderdeel uit van de stand van Metropoolregio Amsterdam 02.200 in hal 2, waarbij we onze samenwerking in de regio laten zien. VM-IVRA projectpartners NDW, NTM, CROW, Be-Mobile en Tripservice zijn ook aanwezig op Intertraffic, evenals TomTom, Buko Infra Support en Technolution. Meer informatie over Intertraffic Amsterdam is hier te vinden.

Kom ook langs en laat je inspireren! Via deze link kun je je registreren voor een gratis bezoek aan de beurs. Hopelijk treffen we je daar bij Intertraffic Amsterdam van 16-19 april.

Verwante Artikelen

Reacties