Laatste inschrijfmogelijkheid voor Samen slim op weg

Bij het Samen slim op weg event op 15 oktober, georganiseerd door CROW, LVMB, NDW, Smart Mobility Focuspunt en VM-IVRA, draait alles om de praktische toepassing van digitaal verkeersmanagement. Naast het plenaire programma bieden we negen interactieve workshops waaruit je kunt kiezen variërend van digitaal informeren bij verkeershinder, terugdringen van sluipverkeer, optimaliseren van navigatie-ervaringen, tot methoden om digitaal verkeersmanagement te integreren in operationele werkprocessen. De workshops zijn praktijkgericht, dus aarzel vooral niet om inzichten en ervaringen te delen met elkaar.

Op de VM-IVRA site vind je het complete middagprogramma, inclusief de omschrijvingen van de workshops en de namen van de sprekers. Via het registratieformulier op de site kun je bij elke workshopronde je eerste en tweede voorkeur aangeven. Als je nog niet veel weet over digitaal verkeersmanagement en hoe je dit inzet, raden we je aan de groene route te volgen. Heb je al enige ervaring met digitale informatiediensten? Kies dan voor de blauwe route. Ben je benieuwd naar in-car informatiediensten in het algemeen? Dan is de rode route zeker iets voor jou.

Door de grote belangstelling zijn er nog maar enkele plekken beschikbaar. Schrijf je dus snel in om zeker te zijn van een plekje. Inschrijven kan hier.

Hopelijk zien we je ook in Nieuwegein op 15 oktober!

Verwante Artikelen

Gebruikerservaringen VM-IVRA informatiediensten uit Twente

Provincie Overijssel wil voortrekker zijn in digitaal verkeersmanagement en blijft investeren in digitale informatiediensten. Onder leiding van Royal HaskoningDHV zijn diverse projecten uitgevoerd in Twente om wegbeheerders ervaring te laten opdoen met de VM-IVRA intekentool en de meerwaarde van Digitale Informatie Berichten (DIB’s) aan te tonen. Daarnaast is de potentie van een structurele toepassing van digitale vooraankondigingen verkend.

Reacties