e-zine met VM-IVRA mijlpalen in 2023

Het jaar 2023 markeerde een dynamische periode voor het Talking Traffic project VM-IVRA. Een opvallende trend was de groeiende samenwerking tussen serviceproviders, wegbeheerders, gemeenten en regionale overheden. Dit resulteerde in mooie mijlpalen, waaronder de succesvolle proef met schoolzones.

In 2024 zullen er stapsgewijs allerlei nieuwe VM-IVRA-functies beschikbaar komen en ook meteen geïntegreerd in de bestaande NDW-tools.

Ben je ook benieuwd naar de mijlpalen van VM-IVRA in 2023 en de nieuwe functionaliteiten die VM-IVRA in petto heeft voor 2024? Lees dan hier het onlangs gepubliceerde VM-IVRA e-Zine.

Verwante Artikelen

In-car waarschuwing bij naderen schoolzones

VM-IVRA heeft van 500 scholen in Nederland data over locaties, schooltijden en vakanties in kaart gebracht en deelt dit met serviceproviders Be-Mobile, Tripservice, Locatienet en de ANWB. Doel van de in-car dienst schoolzones is het verbeteren van de verkeersveiligheid rond scholen door weggebruikers in-car te attenderen op het naderen van een schoolzone en hen waar mogelijk ook om te leiden via andere wegen.

Gebruikerservaringen VM-IVRA informatiediensten uit Twente

Provincie Overijssel wil voortrekker zijn in digitaal verkeersmanagement en blijft investeren in digitale informatiediensten. Onder leiding van Royal HaskoningDHV zijn diverse projecten uitgevoerd in Twente om wegbeheerders ervaring te laten opdoen met de VM-IVRA intekentool en de meerwaarde van Digitale Informatie Berichten (DIB’s) aan te tonen. Daarnaast is de potentie van een structurele toepassing van digitale vooraankondigingen verkend.

Reacties