Data over tunnelsluitingen centraal bij ‘Op de koffie bij VM-IVRA’ webinar 16 november

Wil je meer weten over de nieuwe stremmingsfunctie voor tunnelafsluitingen vanuit Diego die momenteel in ontwikkeling is bij NDW? Meld je dan aan voor ons aanstaande ‘Op de koffie bij VM-IVRA’ webinar. Deze vindt plaats op donderdag 16 november van 09.00 – 09.30 uur.

In 30 minuten praten Rolf Krikke en Mark ten Brummelhuis van het VM-IVRA team en Johan Groenewold van VCZWN je bij over de voortgang en toekomstige stappen om de toepassing voor tunnelafsluitingen landelijk dekkend te krijgen. We gaan bij het webinar in op de uitgangspunten en toepassing bij tunnelafsluitingen en geven je ook een demo over het gebruik van de stremmingsfunctie in Diego. Zorg ervoor dat je het tijdstip in je agenda blokkeert. Hierbij tref je alvast de Teamslink voor het webinar.

Verwante Artikelen

Gebruikerservaringen VM-IVRA informatiediensten uit Twente

Provincie Overijssel wil voortrekker zijn in digitaal verkeersmanagement en blijft investeren in digitale informatiediensten. Onder leiding van Royal HaskoningDHV zijn diverse projecten uitgevoerd in Twente om wegbeheerders ervaring te laten opdoen met de VM-IVRA intekentool en de meerwaarde van Digitale Informatie Berichten (DIB’s) aan te tonen. Daarnaast is de potentie van een structurele toepassing van digitale vooraankondigingen verkend.